Susan Nijkamp - Ergotherapeut

susan nijkamp ergotherapeutSinds 1997 ben ik werkzaam als ergotherapeut. Ik heb de afgelopen jaren gewerkt bij diverse instellingen in de regio, zowel binnen de verpleeg- en verzorgingshuizen als bij de mensen in de wijk.

De doelgroepen waar ik ervaring mee heb zijn o.a. cliënten en hun mantelszorgers met chronische ziekten, dementie, Parkinson en MS. Tevens behandel en begeleid ik mensen tijdens de geriatrische revalidatie. Daarnaast richt ik me ook op contractuur- en decubituspreventie doormiddel van houdingsmanagement van de cliënt. Omdat ik een aantal jaren met veel plezier werkzaam ben geweest als ouderenadviseur in de gemeente Hof van Twente ben ik goed bekend met de sociale kaart.

Lees meer

Marion Lentelink - Ergotherapeut

marion lentelink ergotherapeutIn 1999 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Ik heb behandeld binnen verschillende organisaties waaronder het ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen en een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook heb ik behandeld vanuit de eerstelijn, bij de mensen thuis. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse CIZ’s en gemeenten als ergonomisch adviseur, indicatiesteller en consulent Zorg. Ik ben dan ook goed op de hoogte van wet- en regelgeving binnen de zorg.

Lees meer

Susan Berens - Ergotherapeut

susan berensVanaf 2015 ben ik werkzaam als ergotherapeut. Ik heb gewerkt in een ziekenhuissetting, verpleeghuis en eerstelijns revalidatie. Ik heb met name ervaring in het behandelen van volwassenen en ouderen die beperkingen in het dagelijks leven ervaren.

Ik vind het belangrijk dat er een klik is met de mensen die ik behandel. Vertrouwen en openheid staan hierin naast professionaliteit en kennis centraal. Ik zie mijn cliënten als ervaringsdeskundigen en bied hen graag een luisterend oor. Ik hoop u te kunnen inspireren en motiveren de eigen kracht, mogelijkheden en kansen te benutten. Vanuit dit perspectief gaan we samen aan de slag. 

Iedere ergotherapeut is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en actief lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.

Postadres

Dr. C.A.J. Quantstraat 47
7478 XA  Diepenheim

Bezoekadres Markelo

Holterweg 1
7475 AT Markelo
T. 06 - 43 05 81 32

Bezoekadres Goor

Irisstraat 2 - 21
7471 AV Goor
T. 06 - 43 05 81 32

Ergotherapie Hof van Twente is aangesloten bij:

ergotherapie nederlandkwaliteitsregister paramediciedomah ergotherapieparkinsonnet ergotherapie