Ergotherapie in Markelo

Ergotherapie Hof van Twente is werkzaam binnen de zes kernen van de Hof van Twente. De ergotherapiebehandelingen zijn vaak aan huis bij de mensen in Markelo.

Ergotherapie ondersteunt mensen op een praktische manier waardoor het uitvoeren van activiteiten langer mogelijk blijft of weer mogelijk wordt.

Dankzij ergotherapie kunnen mensen langer zelfstandig thuis blijven wonen en blijven doen wat zij belangrijk vinden. Denk hierbij aan huishoudelijke taken, de persoonlijke verzorging, mobiliteitsproblemen (lopen, fietsen), activiteiten ter ontspanning of bij problemen op het werk.

Ergotherapie in Markelo

Ergotherapie Hof van Twente richt zich voornamelijk op (jong)volwassenen en ouderen die te maken krijgen met fysieke- of mentale, chronische- of tijdelijke beperkingen. Alle soorten klachten die invloed hebben op het uitoefenen van uw dagelijkse activiteiten kunnen onderwerp zijn voor een ergotherapie behandeling. De ergotherapiebehandelingen zijn vaak aan huis bij de mensen die in Markelo wonen.

Praktijkruimte:

Holterweg 1
7471 AV Markelo

Heeft u vragen dan kunt u ons bellen of mailen op 06 - 43 05 81 32 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hartelijke groeten,

Marion Lentelink, ergotherapeut

Postadres

Goorsestraat 245
7482 CH Haaksbergen

Bezoekadres Markelo

Holterweg 1
7475 AT Markelo
T. 06 - 43 05 81 32

Ergotherapie Hof van Twente is aangesloten bij:

ergotherapie nederlandkwaliteitsregister paramediciedomah ergotherapieparkinsonnet ergotherapie