Marion Lentelink

MarionIn 1999 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Ik heb behandeld binnen verschillende organisaties waaronder het ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen en een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook heb ik behandeld vanuit de eerstelijn, bij de mensen thuis. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse CIZ’s en gemeenten als ergonomisch adviseur, indicatiesteller en consulent Zorg. Ik ben dan ook goed op de hoogte van wet- en regelgeving binnen de zorg.

Ik sta voor een persoonlijke en positieve benadering, waarbij ik het belangrijk vind om uit te gaan van uw mogelijkheden. Ieder persoon is uniek en heeft zijn eigen sterke punten en kwaliteiten. Ik streef er naar zorg te bieden die aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarbij vind ik het belangrijk de samenwerking aan te gaan met mensen die rondom de cliënt staan zoals mantelzorgers, begeleiders, huisartsen, behandelaars, de gemeente en welzijnsorganisatie(s) etc. Praktisch, zonder ingewikkeld te doen.

 


 

Susan Berens

SusanVanaf 2015 ben ik werkzaam als ergotherapeut. Ik heb gewerkt in een ziekenhuissetting, verpleeghuis en eerstelijns revalidatie. Ik heb met name ervaring in het behandelen van volwassenen en ouderen die beperkingen in het dagelijks leven ervaren.

Ik vind het belangrijk dat er een klik is met de mensen die ik behandel. Vertrouwen en openheid staan hierin naast professionaliteit en kennis centraal. Ik zie mijn cliënten als ervaringsdeskundigen en bied hen graag een luisterend oor. Ik hoop u te kunnen inspireren en motiveren de eigen kracht, mogelijkheden en kansen te benutten. Vanuit dit perspectief gaan we samen aan de slag. 

Esther Wesselink

estherIn 2002 heb ik mijn opleiding tot ergotherapeut afgerond. Ik behandel volwassenen en ouderen die beperkingen in de thuissituatie ervaren. Ik heb tevens jarenlang ervaring in het adviseren en aanmeten van voorzieningen zoals rolstoelen, driewielfietsen en scootmobielen. Eveneens verzorg ik al geruime tijd scootmobielcursussen.

Ieder persoon heeft zijn of haar verhaal waardoor elke cliëntsituatie verschillend is. Ik ben geïnteresseerd in uw vraagstelling en streef naar een behandeling die aansluit op uw vraag en behoefte. Door mijn kennis en ervaring beschik ik over een oplossingsgerichte aanpak. Samen zoeken we naar de handvatten en oplossingen die een positieve bijdrage leveren aan uw leven. 
 

Iedere ergotherapeut is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en actief lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.

Postadres

Goorsestraat 245
7482 CH Haaksbergen

Bezoekadres Markelo

Holterweg 1
7475 AT Markelo
T. 06 - 43 05 81 32

Ergotherapie Hof van Twente is aangesloten bij:

ergotherapie nederlandkwaliteitsregister paramediciedomah ergotherapieparkinsonnet ergotherapie