Esther Wesselink komt vanaf 1 maart ons team versterken !

Esther is in 2002 afgestudeerd als ergotherapeut. Ze behandelt volwassenen en ouderen die beperkingen in de thuissituatie ervaren. Ze heeft tevens jarenlang ervaring in het adviseren en aanmeten van voorzieningen zoals rolstoelen, driewielfietsen en scootmobielen. Ook verzorgt ze al geruime tijd scootmobielcursussen. 
 
We zijn blij dat Esther met haar kennis en ervaring ons team komt versterken. We wensen Esther veel succes en plezier!

Susan neemt afscheid van de praktijk

Susan neemt op 31 december 2019 afscheid van Ergotherapie Hof van Twente. Ze bedankt haar cliënten voor het vertrouwen dat ze de afgelopen jaren heeft gekregen. En dat ze deel heeft mogen uitmaken van mooie, soms moeilijke en kwetsbare momenten in het leven van hen. Ook bedankt ze de professionals uit haar netwerk waarmee ze mooie dingen heeft bereikt voor haar cliënten.

Susan draagt met veel vertrouwen de praktijk over aan Marion Lentelink. Marion zal per 1 januari 2020 de praktijk Ergotherapie Hof van Twente overnemen. Marion is voor velen al een vertrouwd gezicht. Zij is al meer dan een jaar verbonden aan de praktijk. Daarnaast zal ook Susan Berens aan de praktijk verbonden blijven.
 

Ergotherapie, vooral bij de mensen thuis

Al enige tijd werken wij vanuit twee locaties in Markelo en Goor. Op afspraak is het mogelijk om daar af te spreken. Meestal komen wij echter bij de mensen thuis in de eigen woon- en leefomgeving in alle kernen van de Hof van Twente. Iedere vraag en iedere situatie is anders. Dat vraagt om verschillende oplossingen. Door bij de mensen thuis te komen kijken en praten kunnen wij veel beter inspelen op de situatie en leveren wij maatwerk voor in de eigen omgeving.

Lees meer

Postadres

Goorsestraat 245
7482 CH Haaksbergen

Bezoekadres Markelo

Holterweg 1
7475 AT Markelo
T. 06 - 43 05 81 32

Bezoekadres Goor

Irisstraat 2 - 21
7471 AV Goor
T. 06 - 43 05 81 32

Ergotherapie Hof van Twente is aangesloten bij:

ergotherapie nederlandkwaliteitsregister paramediciedomah ergotherapieparkinsonnet ergotherapie